Отпушване на канали

Отпушване на канали: позвънете ни на телефон 📞 0876 460 333

Отпушване на канали

Евроканал ЕООД обслужва всички квартали на града, прилежащи зони около Околовръстния път и близки села. Идваме до няколко часа, отстраняваме проблема и оставяме работещ канал!

Информация за отпушване на канали и сифони

ВиК услугите по отпушване на канали и сифони, които предлагаме се отличават с отлично качество, бързина и точност. Техниката, която ползваме е професионална и модерна. Екипът е добре подготвен и това гарантира добре свършена работа и доволни клиенти. При работа се спазват всички разпоредби на трудовото и екологично законодателство на Република България и евро-стандарти.

Отпушване на канали

Отпушване на канала с машинен способ експресно

Машинното отпушване е най-ефективния метод за почистване на каналите. 👈 Той има своите безспорни ползи:

  • Не се налага къртене около канала
  • Спестява средства на домакинството от скъп ремонт
  • Отнема малко време на специалистите по ВиК услуги

Какво може да запуши един канал?Отпушване на канали в София

Каналите се запушват от различни материали. Най-често сред тях са:

  • По-големи отпадъци, мръсотия, малки предмети и монети
  • Косми, капачки от паста за зъби, клечки за уши, тампони
  • Гъбки, спаун, малки парченца найлон или пластмаса

Понякога проблемът не е отпадъка, а самата структура на ВиК мрежата на жилището:

  • Неправилен или малък наклон на тръбите при строителството
  • Несъобразен диаметър (фи) на тръбата
  • Попаднал цимент или друг строителен материал в канализацията

Позвънете ни още сега за отпушване на канали за цялаСофия! Почистваме и отушваме канали в следните квартали на София: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

За връзка с нас 

Телефон: 0876460333

                    

Email: office@evrokanal.net 👈

Какво се прави за отпушване на каналите?

Най-често за отпушване на канали, хората прибягват до специализирани ВиК фирми.

Ако Ви се случи да имате съмнения за неприятности, свързани с канализацията, е препоръчително да потърсите професионална фирма. Тя лесно ще се справи с отпушването на канала. Доверете се на реномирана такава, която се занимава с всякакви ВиК дейности вече над 15 години.

каква е процедурата за отпушване на канали

Професионалната фирма разполага с пълното техническо оборудване за отпушване на канали.

В по-сериозни случаи и при аварии, търсете помощ, не пробвайте да се справяте сами. Дори да успеете да отпушите канала, проблемът може да не изчезне напълно и да продължи да се появява. Тогава несъмнено ще имате нужда от експерти, които да се заемат със ситуациата, като диагностират проблема и Ви дадат решение.

Прочистването на канали не е шега работа и е добре да се доверите на професионалисти.

 

Запушен канал – неприятна случка, изискваща бърза реакция

Причините за запушването на канала могат да са много и различни. Запушването може да се случи в банята, в мивката или в тоалетната. Един от доста неприятните проблеми е този, който може да се случи с канализацията във входа на жилищния блок. В този случай, е възможно, в резултат на запушването, да се стане така, че  мръсната вода да се върне в пералнята или миялната машина. Тогава могат да възникна сериозни щети.

Такова запушване на каналите ще доведе до неприятности и със сигурност ще причини сериозни неудобства. Затова е повече от препоръчително навреме да се справим с отпушването на каналите, като потърсим добри ВиК професионалисти, предлагащи такива услуги.

Тогава всичко може да мине доста по-леко и безпрепятствено. Когато едно запушване е засегнало част от тръбите на канала, до които ние нямаме достъп, е задължително да се обърнем към специалисти. А не да опитваме със сода за хляб и други способи за почистване на каналите. Желателно е сами да не предприемаме някакви действия, за да причиним допълнителни увреждания, поради незнание или неопитност. Така или иначе затлачването на каналите, не е приятно нещо. То може да бъде причинено от редица фактори, като например сапун, мазнина, както и твърди предмети в тоалетната и т.н. А особено ако става дума за канализацията на входа, там може да се срещне какво ли не като отпадък. Затова регулярно прочиствайте каналите си с професионални машини за отпушване на ВиК канализации.

Често задавани въпроси

До колко пристигаме след повикване?

Отговор: В рамките на 40 до 60 минути ние ще сме при Вас. Ако се случи малко забавяне, свързано с трафик или нещо непредвидено, ние имаме грижата да Ви уведомим, че сме на път към Вас.

Работим ли в почивните и празнични дни?

Отговор: Работим и в почивните дни, както и в повечето празнични дни.
Ситуации, изискващи бърза реакция, отпушване и почистване може да възникнат по всяко време. Можете да ни търсете ни за помощ, в който и да е ден от седмицата, имаме дежурни специалисти, които са готови да дойдат на посочения от Вас адрес и да отстранят проблема, който е възникнал.

Защо да изберем лицензирана фирма за ВИК услуги?

Отговор: Евроканал ЕООД е сертифицирана по ИСО с внедрена система за управление на качеството, безопасни условия на труд и опазване на околната среда. Всичките дейности по отпушване и почистване на канали се извършват с професионални машини от обучен персонал. Нашите служители използват специално работно облекло и лични предпазни средства.

Колко време отнема отпушване на канал?

Отговор: Времето необходимо за отпушване на канал зависи от степента и вида на запушване. Нашият екип ще дойде на място подготвен и професионално ще реагира, ще извърши отпушване на канала във възможно най-кратки срокове.


Оценете ни!
[Общо: 5 Оценка: 4.4]