Видеодиагностика на канали

видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали – експресно и качествено!

Видеодиагностиката на канали, не е просто услуга. Тя е съвременна и необходима услуга, която ще Ви помогне за разрешаването на проблема с канализацията. Без да се налагат изкопни дейности. При наличие на спешна ситуация, която не търпи отлагане, този метод ще Ви бъде от огромна полза.

Ако не можете да се справите с проблема или не го откривате!? Ако имате нужда от помощта на  специалист!? Или се нуждаете от  качествено, бързо и професионално изпълнение? Свържете се и се доверете на фирма Евроканал. Ние сме фирма претендент в тази сфера. Работим от години в тази област и имаме сигурна система за бърза и ефективна работа в рамките на същия ден. Притежаваме професионална техника, а екипите ни са съставени от добре обучени специалисти, които ще реагират бързо и качествено. Работим в София и региона. Професионалисти сме в работата си и се стараем, да обръщаме внимание и на най-малките детайли. Предлагаме редица разнообразни ВИК услуги. С нас, Вие ще избирате сигурността и спокойствието си, необезпокоявани от битови грижи!

Предлагаме и абонамент, така услугите ще излязат още по-изгодно. С него Вие ще получите периодична профилактика, гарантираща сигурността на съоръжението и неговата употреба, без излишни изненади. С наша помощ, можете бързо да се справите с всеки изникнал проблем, свързан с канализацията. Ние от фирма Евроканал разполагаме със съвременни уреди за видеодиагностика и възможност за проникване на голяма дълбочина.

Една от важните ни услуги, е качествена видеодиагностика на Вашата канализационна система. Това е един от най-новите начини за диагностика на тръба, без изкопни дейности. Прави се със специализирана видеокамера

и специална роботизирана техника. Разполагаме с модерна апаратура и монитор за следене на камерата с висока резолюция. Имаме налични машини за всякакъв диаметър тръби – от малки камери до техника на колела, с дистанционно управление! Свържете се с нас на телефон: 0876 46 03 33 / 0876 10 00 19 или ни посетете на адрес: Гр. София/ жк. Враждебна; ул.46-та; №2А

Видеодиагностика на канали

Избирайки услугата видеодиагностика на канали, освен, че ще локализирате проблема на канализационната Ви инсталация, но и ще спомогне за откриването на неговата превенция. Чрез нея Вие ще останете доволни от направения избор, далеч от неудобни ситуации.

Ние гарантираме:

 • Бързо отзоваване на адреса Ви
 • Прецизна видео-диагностика
 • Разумно решение на запушения канал
 • Отличен краен резултат

Видеодиагностиката на канали спестява средства, време и нерви. Тя предоставя възможност за бързо и ясно прецизиране на проблемния участък и адекватен ремонт.

Екипите ни разполагат с добре оборудвани бусове и всякаква нужна ВиК техника. Можем да реагираме почти веднага за цяла София и околните населени места. И не на последно място, работим на добри цени.

Видове камери за видеодиагностика

 • Бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за видеодиагностика на тръби с диаметри от ø 50 до ø 300. Тя дава възможност за преглед без прекъсване на тръби с дължина до 50 метра
 • Роботизирана дистанционно управляема камера снабдена с електронен брояч на метрите и зум за диагностика на тръби от ø100 до ø 1500. Тази камера позволява оглед на канали и тръби с дължина до 100 метра
Видеодиагностика

Видеодиагностика на канали София

Фирма Евроканал ЕООД е Вашия доверен партньор, при ВиК проблеми. Извършваме бърза видеодиагностика на канали в следните квартали на София: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево.

Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

Ако адресът Ви се намира в тези квартали, то ние ще Ви обслужим бързо, без да чакате. В случай, че имота Ви е по-далеч, моля направете заявка от предния ден на нашия имейл или телефон. Ще бъдете обслужени максимално бързо!

За връзка с нас, се обадете на телефон: 0876 46 03 33 / 0876 10 00 19

отпушване-на-канали.bg

Как да установим и да се справим със запушен канал

 • Почистете цедката на сифона. Демонтирайте я и отстранете добре събралата се мръсотия в нея.
 • Използвайте бутало (помпа) за отпушване на канали, което създава вакуум. То е много ефективно. Оставете десетина сантиметра вода в мивката, поставете чашката в отвора на мястото на демонтираната цедка и натиснете с дръжката надолу-нагоре. Вакуумът, който се образува в повечето случаи ще пробие запушването на канала.
 • Ако това не помогне, демонтирайте сифона. Прочистете го и отново го сложете. Това изисква определени технически умения и наличние на ВиК инструменти

Ако проблемът остава, извикайте професионална фирма за отпушване и ВиК услуги. Тези фирми имат техника за видеодиагностика, с която лесно ще идентифицират проблемът Ви.

Доверете се на специализирана фирма, каквато е  „Евроканал” ЕООД. Нашите служители, освен че ще отстранят проблема, ще Ви обяснят как да се грижите и да правите профилактика на канала, за да не се допускат следващи запушвания.

От нас може да очаквате

 • Бърза реакция 
 • Професионално обслужване 
 • Нормални пазарни цени

Свържете се с нас

за да направите своето запитване за видеодиагностика на канали

0876460333 / 0876100019

Бърза реакция и гарантирано качество на обслужване!

Обслужваме всички квартали на града, прилежащи зони около Околовръстния път и близки села. Бърза реакция няколко часа. Извършване на качествена видеодиагностика на канали.

евроканал лого

„Нашата мисия е предоставянето на бързо и качествено решение на всеки един ваш ВиК проблем. Ценим вашето време, затова винаги реагираме бързо на вашите заявки.
Извършване на качествена видеодиагностика на канали.“

Евроканал

Видеодиагностика на канали от лицензирана ВиК фирма

Ако не може да се справите със запушен канал и сте пробвали всичко, то е време да се възползвате от услугите на лицензирана ВиК фирма. 

Доверете се на „Евроканал” ЕООД. Разполагаме с техника за видеодиагностика, с която успешно ще намерим първоизточника на Вашия проблем.

Видеодиагностиката на канали е неизменна част от съвременните методи за инспекция и оценка на състоянието на канализационни и водни системи. Тази технология използва специализирани камери, които се поставят в каналите и предоставят висококачествени изображения на тяхното състояние.

Чрез видеодиагностиката се извършва подробен преглед на вътрешността на тръбите, каналите и водопроводните системи. Това позволява откриването на евентуални дефекти като пукнатини, корозия, наслагвания или блокажи. Отчетените проблеми могат да бъдат точно локализирани, което улеснява тяхното бързо и ефективно отстраняване.

Този метод не само намалява необходимостта от разрушителни процедури за отстраняване на проблеми в системите, но и повишава прецизността и ефективността на поддръжката им. Видеодиагностиката на канали е ключов инструмент за предотвратяване на аварии и подобряване на работата на водоснабдителните и канализационни мрежи.

Често задавани въпроси

Трябва ли да е лицензирана фирмата за ВИК услуги?

Да, това е много препоръчително. Евроканал ЕООД е сертифицирана по ИСО и е с внедрена система за управление на качеството, както и безопасни условия на труд и задължително опазване на околната среда.

Колко време отнема видеодиагностика?

Извършваме ли ремонти?

Оценете ни!
[Общо: 3 Оценка: 5]